Simone Theelen - Smashing Colors
Home » Simone Theelen
Wie is

Simone Theelen

Van oorsprong sportlerares en fysiotherapeute, heeft op haar 37ste de switch gemaakt naar de KUNST en is op dat moment een opleiding gaan volgen. Haar schilderijen zijn dynamisch, geschilderd vanuit een energiek ritme en haar kleurgebruik is krachtig. Kenmerkend  is de grote drang naar beweging, verandering, jezelf steeds opnieuw uitvinden, samenwerkingen aangaan , organiseren, levenslust en aanstekelijke energie.

Haar atelier en Gallery is een bruisende plek op de grens tussen Goirle en Poppel. Midden in de natuur waar zij zich goed voelt.  Als ze niet aan het werk is gaat ze er graag op uit met de fiets of te voet, op avontuur in de natuur. Zo fietste ze alleen 3500km door de binnenlanden van Spanje, slapend in het wild in een tentje of  outdoorhangmat. Vertrouwend op haar eigen fysieke kracht en oplossend vermogen. In 2024 staan er 2 avontuurlijke tochten op het pogramma .In mei fiets ik van Victoria Falls door Botswana en Namibië naar Kaapstad .
Eind juli volgt een tocht over de Pamir Highway ,door het Pamir-gebergte door Oezbekistan,Tadjikistan en Kirzigie.Dat zal zeker weer tot nieuwe inspiratie leiden.

Ook zal ik dit jaar aan een aantal exposities in het buitenland deelnemen .

Na Arte in Nuvola in Rome loopt er nu in expositie in Madrid en eind maart  2024 Woman d'Essence in Barcelona

”in mijn werk denk ik niet in goed en fout,  maar in hoe los ik het op”. Hier ontstaan vaak nieuwe ideeën , een creatieve ontdekkingsreis met  diverse nieuwe materialen zoals: cortenstaal, leer en pigmenten.

In haar atelier is het een explosie van kleuren en materialen. ”Ik kan mijn atelier niet binnenlopen zonder aan te vallen“.

Contact

Turnhoutsebaan 21
5051 DZ Goirle
E: stheelen@simonetheelen.nl
M: 06 52 04 17 93

© 2021 – 2024 Simone Theelen. Alle rechten voorbehouden.
menuarrow-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram