Simone Theelen - Smashing Colors
Home » Concerten
Kunstenaar

Concerten

 Samen met Nol Havens worden er ”huiskamer”- concerten georganiseerd in een gemoedelijke sfeer kun je  onder het genot van aan hapje en drankje genieten van bijzondere optredens. Zo waren er o.a.: Tom van Stiphout, Fernando, Stephanie Struik en Wim Daniels.Zaterdag 2 september

EVA DE ROOVERE

Een intiem optreden van Eva in een gezellige ambiance.

Nederland kent haar vooral van "Slaap lekker,Fantastig Toch' in samenwerking met Diggi Dex maar ook van "Zoals in dat ene liedje".Nu komt ze naar U toe met enkel een gitaar,een ukelele,een hoop oude en nieuwe songs en natuurlijk haar herkenbare,zoete stem.

Opgeven kunt u via email stheelen@simonetheelen.nl

de kosten voor deze avond zijn 25 euro p.p.
inloop van af 19.30 

het optreden start om 20.15 uZaterdag 3 juni

SOLID komt terug!!
Na een verrassend optreden vorig jaar, verzorgt SOLID op zaterdag 3 juni weer een avond in de sfeervol verlichte, vernieuwde beeldentuin van de galerie. Zij die er de vorige keer bij waren, weten inmiddels dat een optreden van SOLID eindigt in een feestje. Want dat was het!! Relaxed in het begin, met nummers in een rustige, akoestische setting en langzaamaan toewerkend naar een einde met veel energie.

SOLID speelt voor iedereen herkenbare covers en een groot deel daarvan is Nederlandstalig. Nummers van The Scene, Is Ook Schitterend, De Dijk en Van Dik Hout maar ook overtuigend met eigen werk. Engelstalige liedjes van o.a. Snow Patrol, U2, INXS, David Bowie, Kane en Joe Jackson.

Meld je aan met een mailtje naar stheelen@simonetheelen.nl Entree €17,50 pp. Wees er snel bij want we hebben 50 plaatsen beschikbaar. We zien elkaar op 3 juni!

Het wordt een feestje !!

entree 17,50 p.p.  

Wees er snel bij want er zijn beperkte plaatsen.

Schrijf u nu in via een mail stheelen@simonetheelen.nl. 

Door middel van onze nieuwsbrief houden we U op de hoogte van de data.

Contact

Turnhoutsebaan 21
5051 DZ Goirle
E: stheelen@simonetheelen.nl
M: 06 52 04 17 93

© 2021 – 2024 Simone Theelen. Alle rechten voorbehouden.
menuarrow-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram